Днес имаме възможност да се обърнем единствено и само към по-добрата част от читателите на Trafficnews.bg - читателките ни. Тези, които обикновено разкрасяват сайта ни, правят го по-колоритен и любопитен. Защото днес е техният ден! Честит 8 март, уважаеми момичета! Желаем ви любов и топлота, нека тревогите ви да изчезнат и да отстъпят място на мечтите! Нека красотата и добротата да е около вас и във вас!

И какво значение има "признавате" ли или не признавате този празник? Ако не го приемате за Ден на жената или Ден на любимата, няма как да го подминете като Ден на майката. Защото всяко малко момиченце се учи от майка си да бъде жена. Иска да бъде като нея. Защото мама винаги е най-красивата и най-съвършената. 

Така че, мили момичета, ако по някаква причина не чувствате този ден като празник, сигурни сме, че за вашите майки той е празник. А ако не е, направете го! Едно цветенце, няколко мили думи, чаша вино... колко й трябва на една майка. 

Прегръщаме всички майки и техните дъщери, защото... както пее Джеймс Браун, "Това е мъжки свят, но мъжът е нищо без жена или момиче".

Честит празник!