„Двама на люлката” с участието на Герасим Георгиев-Геро и Елена Атанасова е новата премиера на Драматичен театър-Пловдив. Пиесата е от любовните истории, които карат дъха да секва. Които учат сърцето да не приема само половината от любовта. Които разказват как самотните човешки души се намират сред звездното небе.

Гител е момиче, което при първа среща не спи дори с Господ, а Джери – мъж, който неистово иска да разбере защо някои неща му се случват за втори път. И двамата са родени сякаш да бъдат жертви. „Двама на люлката” е пиеса за неистовото желание и паническия страх от любовта.

В тази силна история едни от най-ярките български комедийни акьтори Герасим Георгиев-Геро и Елена Атанасова изграждат драматични роли с покоряваща сила. Режисьор на спектакъла е Бина Харалампиева, художествен ръководител на Малък градски театър „Зад канала”, пише Дарик. Художник на сценографията и костюмите е Теодора Лазарова, а музиката е на композитора Асен Аврамов.

Спектакълът възвръща към сценичен живот пиесата на Уилям Гибсън, имала своята щастлива съдба на пловдивска сцена преди 40 години в паметното изпълнение на Цветана Манева и Явор Милушев под режисурата на Любен Гройс.

Билетите за премиерата днес са изчерпани, в продажба са следващите представления на 12-ти и 24-ти януари.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg