Предизвикваме ви! Стоичко Миличин ще постави пред вас своето "Огледало без рамки", а какво ще видите в него, избирате вие. Отраженията са толкова различни, колкото сме различни и ние хората. Затова не бъдете много критични към себе си, все пак никой не е съвършен. По-важното е да сме щастливи, нали?

24 ноември, или ако ви е по-лесно: денят на св. Екатерина
20 часа, когато дневните страсти бавно преливат в нощни вълнения
в град, който много обичаме: Пловдив
на място специално - пиано бар Quattro
Вход - Свободен, така както е свободна и волята ви за щастие!

Ще ви посрещнат с чаша вино и хубава музика, а след това ще ви предадат в ръцете на човек, в който много пловдивчани дълбоко вярват. С него ще сте на сигурно в тази празнична, зимна нощ. Той знае как да пипа човешката душа. Хиляди усмивки могат да го потвърдят.

Стоичко Миличин е психотерапевт с дългогодишна практика в областта на индивидуалната и бизнес психология. Миротворецът, преговарящ с човешкото подсъзнание. Постигнал е не една "сделки" за жадувани щастие, успех, равновесие, та дори и покой. За всичко това той разказва по един нетрадиционен начин в своята първа книга. "Огледало без рамки" е необикновена разходка в Огледалния свят на Луис Карол и низ от провокативни разговори с Алиса и с Белият заек.

TrafficNews.bg