Радио 1 Рок, община Марица и БТЛ Индъстрийз АД ще сбъднат голямата мечта на една ученическа рок банда!

Организаторите на Втория ежегоден Марица Рок фестивал обявяват кастинг за ученически банди. Единствените условия, на които групите трябва да отговарят, са да свирят рок музика и да бъдат съставени от ученици. Кандидатстването е до 31.05.2017 г. и става само чрез попълване на формата за участие в уебсайта на Радио 1 Рок.

Ако твоята рок банда отговаря на изискванията, ако музиката е твоята страст и искаш да свириш на една сцена с най- добрите, запиши се за кастинга!

Кандидатурите за участие ще бъдат прегледани от Димитър Кърнев (D2), който е ще бъде и ментор в нашумелия музикален формат – Голямото рок междучасие.

Младите таланти, преминали успешно кастинга ще имат възможност да свирят редом със своите рок идоли по време на Марица Рок Фест, а след това може да бъдат поканени и в Голямото рок междучасие.

Фестивалът ще се проведе в рамките на два поредни дни – 16-ти и 17-ти юни в Граф Игнатиево. По време на първия ден от феста хедлайнери ще бъдат Уикеда и Оратница, а през втория - Б.Т.Р. Входът е свободен!