Врачанска ученичка принуждавала чрез побой и заплахи своя приятелка да прави орална любов на мъж. Шокиращата история става известна преди дни, когато делото срещу нападателката се гледа в районния съд в Бяла Слатина, съобщава bulnews.bg. Там момичето, което е ученичка в 10-ти клас в ПГО “Елисавета Багряна“ в градчето, сключва споразумение с държавното обвинение и се признава за виновна за действията си.

От документите по делото става ясно, че ученичката се опитала да принуди приятелката си да извърши непристойни и против нейно желание действия. Първият път, когато жертвата била нападната от гневната тийнейджърка, бил в село Враняк. Нахаканата десетокласничка буквално завлякла уплашената девойка при мъж с инициали И.Х. и я накрала да има орален контакт с него. За целта ученичката употребила сила.

Тя ударила три шамара на беззащитното момиче и го заплашила, че ще продължи да го бие, ако не прави каквото й казва. Второто нападение станало в Бяла Слатина. Тогава разбойничката принудила жертвата си да прави стриптийз и да играе кючек, като я шамаросвала и налагала с юмруци в лицето и по гърба.

Всичко това било придружено и от заплахи за още солидна доза побой. За действията си десетокласничката е осъдена на пробация за срок от 6 месеца, като през това време трябва да ходи и на курсове за обществено въздействие. Магистратите приели, че макар и да е непълнолетна, е разбирала отлично какво прави и действията и били в условията на продължавано престъпление. Определението е окончателно.