Вълна от възмущение заля фейсбук и социалната мрежа на TrafficNews.bg, след като публикувахме информацията за поредния случай на загинал пешеходец на пешеходна пътека в Пловдив. Хората са гневни заради неспиращите инциденти с невинни жертви и безнаказаните джигити на пътя.

Убиецът на 61-годишната пешеходка на бул. „6 септември” все още се издирва от полицията, която е блокирала входно-изходните артерии на града. Жената работила в заведението „Вижън”, когато пред самия обект я връхлита черна спортна кола, а шофьорът дори не спира, разказват очевидци.

„Жената беше мила, спокойна и добра и усмихната, работеше тук в бара. Дойде в 16 часа на работа и сега си отиде”, разказа пред TrafficNews.bg жена, която познава жертвата.

Потребителите на социалните мрежи не останаха бездушни към инцидента. Публикуваме част от коментарите им без редакторска намеса:

Мина Трифонова "Трайков, който уби трима на “Руски“, ще лежи 4 години в затвора! " - докато има такива присъди ще продължават да убиват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кристина Кидикова ЗАЩООООО БЕЕЕЕ ИДИОТИ СКАПАНИ ДОЛНИ ЗАЩООООО ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СПРЕШ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ? ЗАЩО ТРЯБВА ДА УМИРАТ НЕВИННИ ХОРА . МРЕТЕ ВИЕ БОКЛУЦИ ДОЛНИ

Vasilka Nikolova Сложете камери на всички пешеходни пътеки където има инциденти, и полегналите полицай, иначе няма да спират и ще продължават да убиват на едни и същи пешеходни пътеки с години както на това място

Sonia Merminga Докато няма закони ще страдат много хора ... а колкото за убиеца му пожелавам да го застигне същото ... бог гледа ...

Diana Tomova СТИГА ВЕЧЕ! ТОВА Е ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПЕШЕХОДЦИТЕ! КАКВА ЕВРОПА?! ТАМ САМО СМЪТНО ПОДОЗРЕНИЕ ,ЧЕ ИМАШ НАМЕРЕНИЕ ДА ПРЕСИЧАШ Е ДОСТАТЪЧЕН ПОВОД ЗА СПИРАЧКИ. НЯМА ИЗНЕРВЕНИ ШОФЬОРИ, НЯМА КЛАКСОНИ , НЯМА НАГЛЕЦИ,С УСМИВКА ТИ ДАВАТ ПЪТ! КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ....?!

Todor Kostadinov Бог да прости жената, но... винаги съм се чудил колко ниско чувство за самосъхранение трябва да имаш за да те блъсне кола на пешеходна пътека. Внимавайте бе, хора. След като знаете, че шофьорите са калпави... сами трябва да се пазите.

Elena Stancheva Следващата пешеходна пътека по булеварда даже се използва за път и се кара по тротоара, за да излязат от задръстването при пуснати бариери на прелеза... Ако имате идеи към кого да се обърна за това безобразие ще ви бъда благодарна.

Anna Guzelova Бог да е прости жената.Брат ми в момента лежи със счупен таз и претърпя тежка операция на ръката ,защото беше блъснат на пешеходна пътека.

Валерия Чучулска Докато има безнаказаност така ще бъде!Дори и да го хванат , ще започне едно проточване на делото, експертизи и накрая мъртвата ще бъде призната за виновна. Бог да я прости и мойте съболезнования на близките й.