Жената, управлявала джипа, в който се удари пиян водач на пътя Пловдив-Карлово в района на Труд, разказа пред Трафик ТВ какво се е случило. В нейната кола са пътували още две жени. Всички са добре и са се разминали с уплаха. 

„Видях мъжа да се отклонява от пътя и да идва към нас, нямах време за реакция, освен да се опитам да отбия от пътя, но се ударих в тротоара и от там се преобърнах. Спасиха ни коланите и здравината на колана", разказа пред TrafficNews.bg Васка Ел Зейн.

След като удря автомобила й, 53-годишният пиян пловдивчанин се забива челно в друг автомобил, който пътувал зад нея. Момиче от него е откарано в боница със счупен крак.

"Най-вероятно беше заспал, защото не направи никакъв опит да ни избегне", разказва още Васка. 

Ето какво още ракзака Васка Ел Зейн пред екип на ТРАФИК ТВ: 

Щетите по автомобилите са значителни. В кръвта на виновния шофьор са установени 1,63 промила алкохол. След сблъсъка, едната кола се е качила на тротоара и се е озовала пред павилион за закуски. По чудо в този момент на това място е нямало хора. Другата е преобърната на шосето. Заради инцидента се получи километрично задръстване, което стигна до село Граф Игнатиево.

Виновният водач е задържан от полицията.