15-годишната Мирена Кирчева, която тази сутрин се събуди като кръгъл сирак, след като баща й Драгомир застреля майка й Галя, а после се самоуби, публикува сърцераздирателен пост във Фейсбук. С трагичните думи тийнейджърката завинаги се сбогува с майка си. Ето го и пълния текст без редакторска намеса:

"Почивай в мир Мамо. Ти беше всичко за мен. Как преди да излезнеш за работа едно довиждане не успях да ти кажа ... Или да те целуна за последен път. Мами обичам те ... И искам да знаеш, че си ме научила на всичко, което ще ми е нужно занапред и ще съм достатъчно силна, за да успявам във всяко едно нещо. Ако не си тялом до мен... Усещам те и знам че духом си тук. Благодаря че от мен направи човек и че даваше дори и последното си само за да имам аз. Обичам те мила мамо и обещавам да не върша глупости. Спокойно не се притеснявай за мен. Обичам те мами... Знам, че ще ме гледаш отгоре във всеки един миг и ако тръгна в погрешен път ще ми дадеш знак и ще ме върнеш в правия. Почивай в мир мами! Ще се погрижа за вещите ти !!!!".

Припомняме, че трагедията с Драгомир и Галя тази сутрин буквално потресе Казанлък. Двамата родители на Мирена били пред сключване на брак, след като живеели вече двайсетина години на семейни начала, пише ПИК. Наскоро се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени.

По неизяснени причини след възникнала свада Драгомир убил Галя, след което се е самоубил. Мъжът бил действащ полицай в Казанлък.