Тираджийката Людмила, която поздрави всички с песента на Цеца „Трепни“, изригна във фейсбук, само дни, след като Апелативният съд в Пловдив отмени условната й присъда за разпространение на наркотици в ефективно наказание.

Афектирана от всичко изписано по неин адрес Люси заключи профила си в социалната мрежа за няколко дни, но случилото й се впоследствие я накара да размисли и да постне гледната си точка.

Ето какво написа на стената си Людмила Андонова. Публикуваме без редакторска намеса:

"Е бивало и да не ме оплюят!!! Поне да пишат истини в тея вестници!!! Да, направих една грешка в моя живот, която никога няма да си простя, но да я оцветяват по този начин…нямам думи!!! Аз не съм престъпник и никога няма да бъда! Хората видяха, че аз съм човек на изкуството и не бих навредила нико му! Когато човек греши веднаж има и прошка! Ето аз си взех наказанието и продължих напред! Развивам се макар и в не до там престижна професия, но съм добре! Обичам си работата и ще продължавам в същия дух! Правете сензации на мой гръб, но вече не сте интересни! Дори да сте лоши с мен нека Бог да ви закриля от такива като вас! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ НИЩО".

Припомняме, че Апелативен съд – Пловдив измени присъда на Окръжен съд – Пловдив, с която подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова са признати за виновни  за престъпления по чл. 354А, ал. 1, пр.1 вр. чл. 58А, ал.1 и чл. 54 от НК и на всеки от тях е наложено наказание от по 3 години лишаване от свобода, като на основание чл. 66 ал. 1 от НК се отлага изпълнението на наказанието с изпитателен срок в размер на 5 години.

Със същата присъда на всеки от подсъдимите е наложена  глоба в размер на 5000 лева.

Апелативен съд – Пловдив  отмени  приложението на чл. 66, ал. 1 от НК по отношение наложеното наказание лишаване от свобода на всеки от подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова, като потвърди присъдата в останалата й част.

За изтърпяването на така наложеното на всеки от подсъдимите Любомир Георгиев, Драгомир Амбарев и Людмила Андонова наказание лишаване от свобода в размер от по 3 години лишаване от свобода Апелативен съд – Пловдив определи първоначален общ режим в затворническо общежитие от открит тип.