Майката на задържания за убийството в Борисовата градина Йоан Матев - Сребрина Гаджева, проговори. Тя бе лаконична за ареста на 19-годишния младеж: "Нямам коментар. Вярвам на сина си."

Сребрина Гаджева е бивша водеща на икономическо предаване в Нова телевизия. В последните години е известна в гилдията като пиар, след като откри своя агенция "Имидж Медия Плюс", пише ПИК. Сребрина е омъжена за митничар, с когото имат две деца - Йоан и Марсел. 

Големият й син бе задържан заедно с брат му следобед на 22 февруари от криминалисти от отдел "Тежки престъпления срещу личността" на СДВР. Те са получили сигнал от човек, който е разпознал издирвания почти 2 години младеж по снимката, направена от камера в Борисовата градина веднага след инцидента от 2 юни 2015 г. Убиецът е студент в Югозападния университет.

Твърди се, че брат му е негов съучастник в тежкото престъпление. Във фаталния ден двамата братя, които имат няколко години разлика във възрастта, са били на тенис в Борисовата градина.

Когато приключили със спорта и си тръгнали от кортовете, срещнали случайно Георги Игнатов. Това се случва на глухо място в парка, обградено с много храсти и дървета - точно до алеята край конната база. 

Очаквайте подробности!