Когато майка моли за помощ за детето си, все си мислим, че ние, българите, ставаме малко по-добри. Замисляме се колко страдание има по този свят. И се опитваме да помогнем с каквото можем. Ето писмото на една такава майка, която се бори за своя малък син. Прочетете го и ако думите й стигнат до сърцата ви, знаете какво да правите.

"Здравейте, мисля че дължа кратка история на всички вас. Моята история не е никак кратка, но ще се опитам да я съкратя до максимум. Станимир е една голяма, искрена и невинна душа и усмивка - моята радост и моята болка!

Той бе прекрасна бременност и много тежко раждане, благодарение на "компетентни лекари" си носим последствията вече четири години. Още по-компетентни "лекари" в София и Пловдив в продължение на години и след 14 операции "помогнаха" на моя малък герой до такава степен, че вече да не може да стъпва на крачетата си.

Нашата голяма надежда идва от екип руски лекари, които могат да му помогнат. И след щадящата операция (фибротомия по метода на Узилбат) и правилните рехабилитации след това моето слънчице може да проходи.

Благодаря на всички вас, независимо по какъв начин ни помагате! Ще отговоря на всеки ваш въпрос и обещавам, че ще ви информирам за всичко относно Станимир."

Това е. Едно малко момче има надежда да проходи. Да помогнем, за да стане това реалност! Дарителската сметка за Станимир е:

UNCRBGSF
IBAN BG80UNCR70001522807935
титуляр Станимир Страхилов Живков