Зов за помощ! Млада майка от Пловдив се бори за живота си

Йоана се нуждае от 10 000 щатски долара, за да плати лечението си след раждането
Зов за помощ! Млада майка от Пловдив се бори за живота си

31-годишна майка с трансплантиран бъбрек се нуждае от  10 000 щатски долара, за да плати лечението си след раждането. Кметът на Асеновград призова в социалните мрежи, всеки, който има възможност, да се включи в събирането на средства.

Йоана Зотева в момента живее в Пловдив, преди 4 години баща й дарява бъбрек и втори шанс за живот. През пролетта на 2016-та година Йоана научава радостната вест, че й ще става майка. По време на бременността организмът на младата жена започнал реакция на отхвърляне на трансплантирания орган и се наложило бебето да се роди по спешност на 24 ноември, пише dcnews.bg.

Малкият Божидар проплакал в  болницата в Истанбул, в която е била направена трансплантацията на Йоана. Жената предпочела да постъпи там, за да е максимално сигурна за живота както на себе си, така и на детето. За съжаление, здравето й отново се влошило и лечението било поето от специалистите в  болница „Гази Осман паша”, където Йоана останала две седмици.

Приложена й била силна терапия, за която в момента тя и близките й дължат на здравното заведение 10 000 щатски долара.

Надяваме се на състрадателност и човещина, за да може да се събере съответната сума и Йоана да продължи да се грижи за Божидар спокойна”, призова д-р Емил Караиванов.

Банковата сметка е:

UniCredit Bulbank

IBAN BGN: BG48UNCR70001522813264

BIC: UNCRBGSF 

Йоана Иванова Зотева

Клиентски номер на Йоана в epay.bg e 4530409411 


Вашият коментар през Trafficnews.bg

Коментари

Вашият коментар през Facebook