Случаят с наглия таксиметров шофьор, който се опита да измами наша читателка, предизвика лавина от коментари под статията в TNS.bg и Фейсбук страницата на сайта. Широкият отзвук е не просто заради любопитството на хората от конкретния случай, а, както се оказа, от безбройната цифра на ужилените от въпросния стар познайник на ДАИ Николай Чучулски.

Всъщност – за да не разводняваме темата – ние спестихме част от фактите, заради които нашата читателка беше изпаднала буквално в шок, след като беше използвала „услугите” на таксиджията. Сега обаче ще ги споделим с вас. Не защото искаме от това да правим сензация, а защото ТОЗИ ЧОВЕК е опасен! Твърдим го напълно отговорно. Вижте защо:

Част от разговора на дежурния редактор с ожилената клиентка на такси „Дачия“ с регистрационен номер РВ 6474 РH:

-          Как се държеше таксиметровият шофьор, докато се опитваше за по-напряко от мола до Понеделник пазара да мине през Коматево?

-          Все едно това е най-естественото нещо на света. Тогава разбрах, че той смята, че не съм от Пловдив. И когато схвана, че съм абсолютно наясно и с маршрута, и с ремонтите в Пловдив, той стана груб. Започна да прави странни маневри – засичаше пътя на други шофьори, и това придружено от коментари, от които ми настръхна косата.

-          Какво имате предвид?

-          Наричаше останалите шофьори „мъртъвци”.

-          ?

-          Да! И което е още по-кошмарно – в таксито миришеше на алкохол. Не можех да повярвам, че тая миризма идва от него. Но след като видях реакциите му и поведението му, склонна съм да мисля, че този човек беше употребил алкохол.

-          Сигурна ли сте?

-          След това същото сподели и дъщеря ми, която пътуваше с мен. И тя беше усетила миризмата.

Както разбирате, измамникът таксиджия не просто лъже хората и ги прецаква със сумата, която дължат, но е и опасен за живота им! Така че ние няма да спрем и ще продължим да търсим отговор от ведомствата, които са оторизирани да следят за нарушения в таксиметровите услуги. Докато не е станало късно…

Разказът на жената, докарана до нервен срив, четете ТУК!

Още по темата ТУК!