Новият жилищен комплекс „Олимпия”, който е позициониран до „Акваленд” в Тракия,  бързо се превърна в лидер на пазара в Пловдив. Строежът на първия етап е готов, а апартаментите и в четирите секции  вече са продадени на 100%.

Освен с топ локацията си, „Олимпия” привлича хората и с високо качество на строителството, както и осигурено паркомясто.  След успеха на комплекса, инвеститорите обявиха началото и на втория етап, където се планират още две жилищни сгради – наречени „Деметра” и „Хармония”.

Изборът в двете нови сгради също е голям. Предлагат се както апартаменти с една и две спални, така и луксозни мезонети. Паркирането отново е осигурено на 100% и е задължително закупуването на паркомясто или гараж, което води до по-високо качество на живот на всички жители на комплекса.

Скатните покриви подобряват общата топло и хидроизолация на сградите. Просторни жилища, със средни квадратури между 60 и 140 кв. метра и мезонетите от 150 до 250 кв.м., привличат любителите на луксозното строителство.

Жилищата са развити в практични, функционални схеми така че да са удобни за своите обитатели. Специално внимание се обръща на добрата енергоефективност на сградите, които гонят най-високия клас А. За целта е подбрана най-качествената 6-камерна дограма с нискоемисионни стъкла. Луксозно завършени са и общите части – с настилка от гранит, и италиански електрически асансьори. Монтират се блиндирани външни врати и необходимите инсталации – ТВ и интернет връзка.

Топ локацията на комплекса – точно пред атрактивния „Акваленд” в ЖР „Тракия” – бързо фокусира вниманието на клиентите. Жилищата са далеч от шума на града, в съседство на 10 декара парк, но и достатъчно близо до комуникациите с центъра. Заключен между улиците „Георги Данчов” и „Теофан Ранов”, днес „Олимпия” е в непосредствена близост и с парк „Лаута”, детски градини, училища и ясли, плюс големите хипермаркети – Метро, Кауфланд, Лидл, Техномаркет и Технополис.

В навечерието на Коледните и Новогодишните празници инвеститорите предлагат интересни оферти.

За повече информация и контакти:

0886 009 030, 0887 008 030.

www.olympia.bg

Още новини четете ТУК

TNS.bg