Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми семейната банда, която търгувала с различни видове наркотици с цел разпространение.

На 2 октомври те са задържани на ул. „Шумен" в кв. Столипиново в гр. Пловдив при специализирана полицейска операция. В момента на задържането единят от мъжете е изхвърлил на улицата мъжка черна чанта. При извършения оглед от нея са иззети 39 броя найлонови пликчета, съдържащи зелена листна маса, 53 броя таблетки с жълтеникав цвят, 11 броя найлонови пликчета с бяло прахообразно вещество. При претърсване и изземване от постройки на ул. „Шумен"  са иззети още електронна везна, две найлонови пликчета със суха зелено-кафява листна маса, пари и др. Извършена е експертна справка, която установява, че в пликовете се съдържат  – марихуана с общо тегло около 14 грама, амфетамини с общо тегло 7,7 грама и метаамфетамини с общо тегло от 9,5 грама.

Днес, 6 октомври 2015 г., Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в Окръжен съд-Пловдив за вземане на постоянна мярка „задържане под стража".

Ремзи Манолов /45/ е един от най- известните престъпници в гетото. Той е излежал присъда за убийство и втора за изнасилване. От доста време е в наркобизнеса. Синът му Николай явно  сщо се е подготвял да го наследи, тъй като и той активно участвал в търговията. Ремзи има и друг прочут роднина- той е брат на един сводника Марко /или както го наричат в квартала Маркото/. В продължение на години Маркото държеше канал за жива плът , а момичетата му обслужваха клиенти в района на Скобелева майка. Преди повече от 10 години обаче той бе арестуван и съден. По време на процеса стана ясно , че е  карал проститутките да живеят в обора му , където гледал крави и коне. Той бе осъден и почина зад решетките. 

Снимка: Архив

Кой е Д-р Смърт? ВИЖТЕ ТУК!

ТrafficNews.bg