Смъртта на 20-годишния студент Момчил Семерджиев е нещастен случай, съобщи пред ТrafficNews.bg говорителят на Районнна прокуратура-Пловдив Атанас Илиев. Младежът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм и е счупил и двата си крака.

"Категорично няма данни за насилие, касае за нещастен инцидент. В момента продължават разпитите на лицата, които са видели за последно младежа, няма задържани", каза още Илиев.

Трупът е открит в напреднал стадии на разлагане, като разследването ще установи дали младежът е паднал от скалите или някой му е помогнал, но за сега обвинителите са категорични, че става въпрос за нещастен случай.

Както вчера ви съобщихме,  в намереното тяло били открити документите на младежка, както и мобилния му телефон.  По първоначални данни няма следи от насилие, възможно е да е паднал от скалите. 

Тялото бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията. Заедно с униформените били и две поемни лица, които вероятно са открили тялото.

Припомняме, че Момчил изчезна преди две седмици при изключително странни обстоятелства. За последно той е бил видян на Альоша, а след това се обадил на брат си, че няма ключове. Оттогава нямаше и следа от него.

ВИДЕО вижте ТУК!

ТrafficNews.bg