Безжизненото тяло, което бе открито на Младежкия хълм е на изчезналия студент Момчил, научи TrafficNews.bg. Въпреки че все още той не е разпознат от близките му, в намереното тяло били открити документите на младежка, както и мобилния му телефон. Тялото било намерено до надписа на ВМРО. По първоначални данни няма следи от насилие, възможно е да е паднал от скалите. 

Тялото бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията. Заедно с униформените били и две поемни лица, които вероятно са открили тялото.

Припомняме, че Момчил изчезна преди две седмици при изключително странни обстоятелства. За последно той е бил видян на Альоша, а след това се обадил на брат си, че няма ключове. Оттогава нямаше и следа от него.

ВИДЕО от мястото на трагедията - ВИЖТЕ ТУК

Момчил изчезна безследно в нощта между 18 и 19 септември, при много странни обстоятелства. Момчил Семерджиев е студент в Техническия университет, а за последно е видян с приятели на Альоша. След това той си тръгнал и се запътил към дома си, разказа пред TrafficNews.bg брат му Явор. Тогава той му се обадил и го помолил да му отвори, тъй като нямал ключ. Брат му обаче не си бил вкъщи и му казал, че след 20-минути ще е пред блока им в „Кючук Париж“.

Когато Явор отишъл на адреса от Момчил нямало и следа. Телефонът му бил изключен, а след това не се и прибрал. Още на другия ден, след като минали 24 часа, те го обявили за изчезнал в полицията.

„Като говорихме по телефона или преди това нямаше никакви индикации да е притеснен или неспокоен. Той беше в Щатите на бригада и се прибра преди няколко дни. Нямаме никакво обяснение за изчезването му“, обясни брат му. Той допълни, че приятелите с които е бил брат му във въпросната вече също не забелязали нищо необичайно.

Очаквайте подробности!!!                  

Още новини ТУК

TrafficNews.bg изказва съболезнования на близките и приятелите на Момчил Семерджиев.