Десетки автомобили са закъсали по булевард  „Христо Ботев“, предава наш репортер, който също е попаднал в блокадата. Всички подлези са под вода – от надлез „Родопи“ до Коматевско шосе.

Пътните артерии са блокирани – из целия град има закъсали хора и автомобили.

Хората се чудят откъде да намерят изход от водното бедствие, но през метри има закъсали коли. Нашият репортер е станал свидетел на потресаваща гледка – гол до кръста мъж е излязъл от колата си с детето на ръце и се прибира пеша, оставяйки колата. Други хора също оставят колите си и буквално тръгват да плуват из вода.

Телефон 112 отново не работи, убеди се наш репортер, а получихме сигнали за това и от още няколко блокирани наши читатели.  От В и К пък директно си казват, че това не е техен проблем. Шахтите се поддържали от фирма „Сиенит“ и техните дежурни екипи можели да бъдат пратени само, ако има проблеми с водопреносната мрежа.

От екипи на „Сиенит“ няма и след по улиците.

В административна сграда на улица „Орловец“  също има блокирани хора, но от В и К, които са само на няколко метра също са им казали да се оправят, явно забравяйки, че са държавно дружество и, че с наличната техника те могат да помагат на бедстващи хора.

Още ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg