Звездата на "Пайнер" Константин и изпълнителят на "Мой ангеле" Сашо Роман са дружки с 31-годишният Павел Иванов от Раковски, който бе арестуван в неделя на плантацията си с марихуана, установи проверка на TrafficNews.bg.  

Павел Иванов и приятелят му Николай  са в ареста, след акция на Криминална полиция. Марихуаната била закътана в гориста местност край Момино село,  която местните наричат „Влачи вода“. Там между няколко канала, местни младежи се захванали с „биоземеделие“ . В основата на проекта бил младият „фермер“ Павел , който на 31 години вече има криминално досие, включващо  пласиране на фалшиви пари.

От фейсбука на Павел разбираме, че младият мъж е почитател на чалгата, а също така и близък приятел на човека, изпълнил хитовете "Палатка" и "Кой живее в гаража".  Коцето гостува в дома на Павел и двамата позират пред камерата на маса, заредена обилно с алкохол и мезета. На една от снимките Коцето крие нещо с лявата ръка, но на следващата фотография, където двамата с Павел мерят сили на канадска борба, се вижда, че мястото, закрито преди с ръката му, има бял прах. / От TrafficNews.bg предполагаме, че белият прах е разсипана пудра захар, защото не смятаме, че може да е прах за пране/.

"Скитникът" Сашо Роман явно също е осъмвал в дома на Павел. Снимките също го показват на диванчето у Павел, Двамата също си угаждат с уиски и шоколад. 

Очаква се днес или утре да бъдат разгледани мерките за неотклонение на задържаните. Делото ще бъде гледано по бързата процедура. 

Още по случая четете ТУК!

TrafficNews.bg