Постарадалият 25-годишен моторист на пътя Труд и Граф Игнатиево е в много тежко състояние. Момчето е настанено в УМБАЛ "Свети Георги", предстои му ампутация на дясната ръка и спешно се нуждае от кръв, научи ТrafficNews.bg. Негови приятели призоваха за помощ и съдействие в трудния момент.

Ето и призива:

"Обръщам се с една голяма молба за помощ. Момче пострада в катастрофа с мотор преди два дни на пътя между Граф игнатиево и Труд. Предстои му ампутация на дясната ръка и се търсят спешно кръводарители с група АБ отрицателна , която е много рядка. Ще ви бъдем безкрайно благодарни , ако ни окажете съдействие на нас,на близките му и най вече на него. Благодаря"

Припомняме ви, че инцидентът стана в неделя около 5 часа сутринта 25-годишният моторист и спътничката му се забиха в мантинелата в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево.

Мотоциклетът „Ямаха”, с който са пътували е бил без регистрационни табели, а водачът е бил без книжка. Взети са им кръвни проби за алкохол. Местопроизшествието е огледано от полицаи от Труд, образувано е досъдебно производство.

Всички, които искат да помогнат могат да дарят кръв в УМБАЛ "Свети Георги"!

За повече информация- Добрин Добрев 0897486789

Повече за инцидента ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg