Тя е борбена. Тя е енергична. Тя е истинска фурия в Куклен. Запознайте се с Илица Даскалова. Родена на 8 окомври 1985 година в град Пловдив. Завършва Националното училище за музикално и танцово изкуство със специалност пиано, а след това и Академия за Музикално, танцово и изобразително изкуство в града под тепетата.

Работи като учител-хормайстор в Общински детски комплекс – Пловдив, артист-хорист в Държавна опера-Пловдив,а в момента е учител по музика. Живее в Куклен и се заема с разрешаването на проблемите на всеки, който се обърне към нея. Ето какви са вижданията й за политиката и защо иска да представлява Пловдив област в Народното събрание.  

-Защо решихте да влезете в политиката? 

-Аз винаги съм живяла с идеята,че хората небива да се примиряват с заобикалящата ги действителност.Много е жалко просто да оставиш нещата да се случват ,без да можеш да противодействаш.Ето затова ,смятам,че будната гражданска позиция и непримирямостта са водещи пред избора ми да вляза в политиката. 

-Защо приехте да се кандидатирате за народен представител? 

-Защото младите хора ,които влизат в политиката биха били мотивиращото звено,което да води нещата напред.Нека спрем да мисли,че непременно политиката е „мръсна”работа,а да се постараем да пренасяме личните си ценности в задачите,с които се захващаме.

-Какво Ви накара да изберете ПП ГЕРБ? 

-Защото  ПП ГЕРБ има ясна и последователна политика. Програмата на партията  предлага реални решения на всички поставени от обществото въпроси и на тези толкова важни избори трябва да се направи правилния избор.При следващото си управление ПП ГЕРБ гарантира по- добро здравеопазване,образованието като приоритет,увеличаване на доходите ,което ще бъде съизмеримо с икономическия ръст на страната,решителни мерки за сигурността в населените места,чрез увеличение на броя на полицаите и въвеждане на видеонаблюдение. 

-Кои според вас са най-важните проблеми на региона? 

-Със сигурност това са доходите,инфраструктурата,сигурността и реализацията на младите хора.И в този смисъл ,аз като учител ще работя образователната система да създава образовани млади хора,които да  са конкуретноспособни на пазара на труда.Да се намали процента на отпадащи ученици от училище и детска градина като този проблем може да се реши като се обвържат социалните помощи с това дали съответното дете посещава редовно образователната институция.

Подкрепете Илица Даскалова с листа №11 и преференция 18 в листата на ГЕРБ за Пловдив-област.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!