„ВМЗ – Сопот доказа през последните години, че може да работи добре като държавно предприятие. В никакъв случай не трябва да допускаме неговата приватизация. Предприятието върви нагоре, като то може да стане отново притегателен център за жителите и на останалите населени места в района”, заяви Галин Дурев при закриването на кампанията на БСП лява България в Подбалкана  пред стотици сопотненци на централния площад в Града на Вазов.

Третият в листата на БСП в Пловдив област заяви още, че индустрията и туризма, които се развиват изключително бързо в последните години,  могат да върнат младите хора в Сопот.

„Винаги съм бил горд, че съм от Сопот и когато се върна тук  усещам огромна отговорност, която имам към Отечеството”, заяви младият докторант по политология.

Водачът на листата на социалистите Георги Търновалийски заяви, че Градът на Вазов винаги е бил важен за БСП. Той припомни, че именно от подбалканския град е тръгнала кампанията на президента ген. Румен Радев.

„Трябва да върнем младите хора в България, защото ако продължаваме да се топим с това темпо, скоро ще имаме само територия”, заяви Тръновалийски.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление!