Нямаме нито време, нито желание за сън след "Евровизия", защото имаме много работа. Това беше много яко изживяване. Това каза Кристиан Костов, който представи България на конкурса "Евровизия" в ефира на БНТ. Той завоюва второто място на музикалния конкурс, което е най-доброто представяне на страната ни досега.

„Вярвам в късмета, но и в това, че човек, колкото повече работи, то му се връща. Имахме по 4-5 часа репетиции всеки ден в продължение на два месеца. Трудът се възнаграждава“, убеден е Крис. „Има много добри изпълнители в цял свят, но само някои от тях излизат на световна сцена. Искам да съм един от тях“, призна 17-годишният младеж. „Показах, че българите можем да сме на световна сцена. Ние сме силен народ и се гордея, че съм българин. Искам да изляза на голяма сцена, на стадиони и вярвам, че с времето ще го постигна“.

„Имам изключително семейство и всеки ден ще им го казвам. Горд съм с него“, подчерта Костов. Той благодари на останалите изпълнители, от които е научил много. „Битката не е сериозна, ако не е трудна и честна. Беше ми трудно, но излизайки на сцената забравяш за всичко“, каза още Кристиан Костов.