Десетки доброволци продължават издирването на изчезналия 20-годишен Ивелин Узунов от смолянското село Смилян. Акцията днес ще бъде съсредоточена в района на селата Пещера и Турян, където миналата седмица той бе засечен от фотокапан, съобщава Дарик.

"Продължаваме да го търсим и ще продължим да го правим докато го намерим. За съжаление няма резултат от вчерашното претърсване", коментира баща му Велин Узунов.
 
Надеждите на близките на изчезналото момче е той да се е върнал в района на двете села и днес да бъде открит.
 
Това е десетият ден, в който има активни издирвателни действия на мистериозно изчезналото момче, което за последно бе чуто от баща си на 5 май сутринта. След това бе засечен от фотокапан в района на Турян, а в петък бяха открити обувките му в района на река в местност около с.Кошница. Личните вещи бяха разпознати от бащата на момчето и той бе категоричен, че са на сина му.
Приятелите на момчето призовават всеки, който го засече да потърси контакт с него. От полицията призовават всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112. 

Издирваното 20-годишно момче от Смилян е с ръст 180 см, очи - кафяви, облечен е със сив суичър и черен панталон, тип анцуг.