Хора на Слави Трифонов ме гонеха сутринта из парламента да ме питат за мотела на телевизия СКАТ в Малко Търново, каза Валери Симеонов, съпредседател на "Обединени патриоти", цитиран от 24 часа.

По-рано днес на пресконференция Слави Трифонов обяви, че довечера в шоуто му ще бъде излъчено разследване за Валери Симеонов, в което били дадени всички гледни точки.

Слави покани журналистите да идат на записа, защото можело отново да му спрат предаването заради това разследване.

"Щели да излъчват някакво разследване, но той така и не разбрал в какво го обвиняват", обясни още Симеонов.

СКАТ е търговско дружество, освен телевизия има и два мотела - един в Малко Търново и друг в Златоград. Симеонов е един от собствениците.

Мотелът в Малко Търново е нов, работи от 7-8 месеца. Какво като в него нощуват 20-30 войника, на поляната ли да спят?, попита Симеонов.

Според него подобен "конфликт на интереси" можело да възникне и ако, например, тези войници гледат телевизия СКАТ.

Все пак искам да видя това разследване, очаквам с нетърпение техните клевети, за да мога да коментирам с конкретика, каза Симеонов. Веднага след това щял да "заведе дела срещу клеветниците".

"Не я разбирам тази форма на сатира. Предната седмица Слави Трифонов не ми даде право на отговор, след като ме направи на маймуна в шоуто си", заяви още съпредседателят на "Обединени патриоти".