В хубаво настроение съм. Гласувах за стабилна, предвидима, единна България, защото утре трябва да бъдем толкова единни като нация, толкова  са тежки проблеми на границата, че от утре нацията да е като един човек. Това каза Бойко Борисов, който упражни правото си на глас в 78 СОУ "Христо Смирненски” в Банкя.

Поздравявам футболистите, че размазахме холандците. Когато ни подценят, ставаме най-добри. Ще пожелая на всички успех. Да упражнят правото си на глас и от утре народът да бъде обединен. Много неща ме притесняват, но нали сезираха ЦИК за мои думи, затова ще се огранича да пожелая на всички успех, каза още Борисов.
 
„Ако днес българите отредят ние да управляваме, следващите дни ще си говорим за Турция доста. Много неща трябва да се направят – и от Европа, и от Турция. Компромиси и много неща, които да запазят мира. Този тон е пагубен първо за България. Те са големи държави, а ние сме на границата. Но българите днес трябва да изберат, кой да води политиката в тази посока. Нека им дадем това право”, каза лидерът на ГЕРБ.

Снимка:  Архив