Два часа със заклещена дясна ръка в тоаретната престоя 8-класник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Момчето изтървало скъпия си мобилен телефон в дупката на клекалото. Малко след обед трениращият втора година джудо младеж изпуснал мобилния си телефон в дупката на се заклещил докато бил по малка нужда там. Той се навел и бръкнал в дупката на т.нар. "турската тоалетна" на втория етаж на сградата, за да извади скъпия си смартфон оттам.

При ровичкането обаче горният му крайник заседнал до лакътя и момчето се паникьосало. Съотборникът му от отбора по джудо веднага алармирал тренера им, на място пристигнал и директорът на училището Силвия Тенчева. Те опитали да му помогнат на закъсалия да си извади ръката, но тя била здраво заклещена.

Учителите веднага сигнализирали на телефона на пожарната и на бърза помощ. Сложността на операцията по освобождаването на тинейджъра наложи къртене на бидето от аварийно-спасителен екип на пожарната. Огнеборците изрязаха с флекс тръбата от долния етаж и сцепиха клекалото. Пастрокът на младежа разказа, че му се обадили от училището за инцидента с детето. Той обясни, че нямало сериозни наранявания по ръката, а по скоро осмокласникът се е уплашил от дългото стояне заклещен в тоалетната. Това не е първият инцедент с изпуснат телефон в биде.

Хорото поведе хасковски червен депутат от Тройната коалиция през юли 2009 г. Едва-що напуснал парламента, социалистът се лиши по драматичен начин от своето доскорошно оръдие на труда. Той изтърва мобилния си телефон на твърде интимно място и извън обхвата на ръцете си. Но благодарение на храбрите специалисти по ВиК джаджата му бе реимбурсирана в почти непроменен вид. Народният представител седнал с приятели във ведомственото барче на местния СБА. По някое време любимецът на народа отишъл да се облекчи.

Изглежда, докато е боравел с панталона си, джиесемът някак се изхлузил и цопнал право в дупката на нужника. законоковачът нямало как да се добере собственоръчно до своето средство за контакти, тъй като тоалетните в сградата са от типа клекало, както и в Спортното. Наложило се да поиска експертна помощ от работна група. "Дойде камион - фекалка, слязоха някакви специалисти и отидоха на оглед", спомни си човек от персонала на заведението.

Преди намесата на вомата Член на групата е успял да извади ръчно загубената вещ срещу вероятно заплащане на частно, коментира сега служител от ВиК в Хасково. Надяваме се сегашната случка да прати джудистчето в "Съединението прави силата", радваха се в понеделник хасковси зевзеци.