Полицията издирва двама мъже във връзка с убийството на бизнесмена Мирослав Масърлиев. Мирослав Илиев Еленков на 28 години (вляво) и Божидар Георгиев Гокин на 34 години (вдясно) са издирваните лица. И двамата са от София.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, съобщават от полицията. Анонимността е гарантирана.

По-рано днес бе съобщено, че убиецът на бизнесмена Иван Масърлиев е заловен. В престъплението са участвали петима души. Трима от тях са проникнали в къщата, а двама - жена и мъж, са чакали навън в лек автомобил. Един от проникналите в дома вече е бил задържан. Той е разпитан, както и двамата, чакали в автомобила.

Еленков и Гокин са другите двама, свързани с трагичния случай, станал на 19 декември миналата година. Безжизненото тяло на 80-годишния мъж открила жената, с която живеели на съпружески начала. Около 22 часа тя се прибрала от магазина, който бил собственост на Масърлиев. Намерила го проснат на пода с вързани с кабел ръце и крака и омотани уста и шия с плетен бинт. Метална каса, в която държал пари и ценности, зеела разбита и празна.