За мен Тодор Караиванов беше мек и не успя да проведе реформата, която бе необходима в митница „Свиленград“. Може да е било много честно момчето, когато е постъпило, но когато отиде в такава среда, по-голяма е вероятността тя да окаже влияние върху него.

Това заяви пред „Господари на ефира“ шефът на агенция „Митници“ Ваньо Танов. „Средата не е без значение. Но ще ви кажа едно: Нямам „мои“ и „твои“ хора в агенция „Митници“, допълни Танов, след като му бе връчен „Златен скункс“. „Призът“ му бе даден заради ареста на шефа на митницата в Свиленград ден, след като бе награден от Танов за добра работа. Тодор Караиванов бе задържан с огромна сума пари, а трикратно повече бяха намерени при обиск в дома му. Корупцията във възловите гранични пунктове е отдавнашен и все още нерешен проблем.

„Реформата в митниците трябва да е предшествана от реформа в съдебната система. Аз ще си пазя „Златния скункс“. Приемам го, защото съм разчитал на предишния си опит, но нещата не винаги стоят така, както човек ги предполага“, допълни Ваньо Танов.

TrafficNews.bg