За 60 бона у нас за първи път идва притежателката на най-големия силиконов бюст в Европа! Това е 33-годишната германка Майра Хилс, която ще видим в новия сезон на "ВИП брадър" като специален гост. Най-успешното риалити у нас и тази година ще продължи с провокациите, а мотото е: "Силиконът е кух, ние - не".

Мадам Бешайн засега е дала първоначално "да" на екипа на Нико Тупарев и се е съгласила за хонорар от 60 бона. На по-късен етап хората й ще потвърдят времето, в което тя ще пребивава в къщата в Нови хан. 

Русокосата моделка е притежателка на най-големия силиконов бюст в Европа. Гърдите на Майра тежат колкото един първокласник или около 40 кг, пише ПИК. Преди да се вманиачи по операциите, гръдната обиколка на Мадам Бешайн била нормален размер - В. Чашките на чудовищния й сутиен обаче вече са с размер 32 Z. В момента всяка гърда има около 10 литра усилватели.

Да носи подобни гърди обаче, е истинско изпитание за германката. Майра спи само в определени пози, има проблем и със съня, шие дрехите си по поръчка. Порноактрисата има 120 000 последователи в "Туитър".