Късметлиите от играта на Мол Марково Тепе за изминалата седмица вече са ясни. Този път печелившите, които изпратиха своите страхотни снимки и селфита на страницата във Фейсбук на мола, ще се сдобият с пет награди от SugarLand и една бутилка страхотно вино от Vinopoly.

Петима късметлии ще се радват на торбички с лакомства от SugarLand. Техните имена са Виктория Парталска, Виктория Филипова, Славка Милева, Ивелина Бабова, Павлина Пенева. Шестият печеливш е Благовестка Дерменджиева. Тя ще може да се наслади на бутилка Undurraga Aliwen Sauvignon Blanc, предоставено от Vinopoly. Виното Undurraga Aliwen Sauvignon Blanc има много бледозелен цвят и интензивен аромат на плодове. То е свежо със средно тяло и деликатни цитрусови нотки. Идеално е както като аперитив, така и като придружител със стриди, морски дарове, суши и салата.

Шестимата, получили награди, са пазарували от Orange center, Terranova, Триумф, CCC Обувки България и Yves Rocher.

Вижте как беше изтеглен жребият, определящ късметлиите в играта „От Мол Марково Тепе купи, награда спечели!”: 

Всички останали, не се обезверявайте. Играта продължава с различни награди всяка седмица! Единственото условие е да си направите снимка с покупка от Мол Марково Тепе! Тази седмица от Мол Марково Тепе са ви приготвили пет ваучера на стойност 20 лева от магазин за обувки Punto!

  1. Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.
  2. Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.
  3. Харесай страницата.
  4. Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си магазини и места в мола, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата на Markovo Tepe Mall.

Миналата седмица късметлиите бяха: Нина Божилова, която ще запази красотата си и ще узнае тайната на бебешката кожа с натуралната козметика за бебета и бъдещи майки на MUSTELA, предоставена от Аптека Субра. Подаръчни комплекти – отново от Аптека Субра, спечелиха Петър Петков, Марин Поповски и Радостина Трончева.