Второто издание на инициативата на  Мол Марково Тепе „Малките таланти на Пловдив“ днес определено конкурираше формата "България търси талант". 25 пловдивчанчета на възраст между 2 и 15 години се включиха в детския празник, като всеки от тях представи своя талант пред многобройната публика. Певци, танцьори, художници, музиканти близо два часа се забавляваха от сърце, като не само показваха своите умения, но и бурно аплодираха връстниците си. 

Този път тричленното жури бе изключително затруднено при избора си, защото децата показаха не само разностранни таланти, но и много артистичност. И все пак победители бяха излъчени. 8 - годишната Теодора Тодорова се класира първа със запомнящо се изпълнение на хита на Алиша Кейс "Girl on fire". Втора награда получи малката гимнастичка Цветомира Начева, която е само на 5 години, но танцува великолепно. Артистичният дует Лина и Александър Цекови спечелиха трета награда и сърцата на публиката със забавната си песен "Жаба Жабурана". Поощрителни награди получиха малките сладури от фолклорна група "Жарава", които изпълниха любими народни песни. Най - активни на дансинга бяха Иван Радойнов и Бранимир Златев, които направиха запомнящо се изпълнение на Gangnam style.

Много награди, изненади и грамоти получиха и другите участници в неделния празник.  

Веча са записани и първите петима участници за третото издание на конкурса "Малките таланти на Пловдив", който ще се проведе и следващата неделя от 12 часа на партерния етаж на мола. Записването на участниците става във Фейсбук страницата на Мол Марково Тепе, като изпратите лично съобщение с двете имена на детето, годините и таланта, с който то ще се изяви. Посочете и имената и телефон за връзка на този, който го е записал.

Срокът за записване за текущата седмица е до 12:00 часа, всеки петък. Самото събитие ще се провежда всяка неделя от 12:00 часа, като участниците и техните придружители трябва да са в мола не по-късно от 11:30 часа.

Сигурни сме, че ни очаква отново неповторимо изживяване и истински празник с много забавления. Малките таланти на Пловдив нападат мола! Сцената е тяхна, удоволствието е за всички, а входът е свободен!