Плеймейтката Николета Лозанова разкри тайната на своята прическа, която не се влияе от атмосферните условия, независимо дали я вали дъжд на Бали или я пече слънце на Малдивите. Моделът призна, че използва стилизиращи продукти на американския бранд Sexy hair, които държат косата й във формата, в която иска.

"Според мен компанията е уникална, защото е една от малкото, която произвежда само стилизиращи продукти и се е специализирала в тази област, а продуктите успяват да дадат обем на всякакъв тип коса, без да я утежняват. Използвам ги и защото са без парабени и вредни съставки", твърди Лозанова.

В същото време годишната среща на американския бранд Sexy hair се провежда за първи път в България. На нея ще бъде показана новата колекция „Да изразиш себе си”, както и тенденциите при мъжките и дамските прически и новите продукти, които у нас се внасят от козметична компания Christian of Roma.

Всяка зима обучението се провежда в Лос Анджелис, а през лятото се избира европейска държава.

„Казах им, че мечтата ми е да дойдат в България, защото сме малка страна с голяма история. Бяха планирали да направят обучението във Франция, но решиха да променят решението си и да направят събитието у нас, защото изключително добре работят с дистрибутора им за нашата страна Christian of Roma”, заяви стилистът Владимир Атанасов, който е и със статут на обучител.

Обучението е с продължителност 5 дни. На него присъстват само фризьори, които работят с американския бранд. Обучителите са – петима от Америка, българския треньор Владимир Атанасов, английския Рут Руско и италианския Манюел Триподо.

У нас освен от Америка, пристигнаха фризьори и обучители от Италия, Испания, Хърватска, Дания, Финландия, Германия, Австрия, Холандия, Русия, Литва, Ливан, Тайван, Турция и Англия.

Цялата група е от около 35 човека.

„Продуктите на Sexy hair се произвеждат само в Америка и са вдъхновени от холивудския стилист Майкъл О’рурк. Той е решил да направи стилизиращи продукти, които могат да се миксират и да вършат реална работа. Дори да смесиш гел с вакса, подобряват действието си и са съвместими един с друг”, заяви Владимир Атанасов.

Една от най-успешните серии на Sexy hair е тази за обем, защото дава обем за всякакъв тип коси, без да утежнява. Тя е влагоустойчева, без парабени и вредни съставки.

В рамките на обучението ще бъде показана новата серия продукти, модерните прически, а третия ден ще бъдат показани тенденциите при коковете в Холивуд.

В неделя ще се проведе тематичното червено парти на Sexy hair по всички американски правила на забавленията.