Най-предпочитаните подаръци сред пловдивчанки се оказаха – силиконовите гърди! Новата мода превзе Пловдив, а операцията се подарява чрез златна или платинена карта. Самите пластични интервенции се осъществяват в световноизвестната верига турски болници „Medical Park”. Двата вида карти могат да се ползват и за други процедури – пълен лифтинг, пластика на корема и намаляване на гърдите. Най-ползваната процедура обаче е увеличаване на бюста и липосукция на 5 и повече зони. Платинената карта е на цена от 2699 евро, а в цената й са включени и една нощувка в клиниката, както и консултация преди интервенцията с квалифициран специалист.

Притежателите на златна карта могат да избират между ринопластика /козметична промяна на формата на носа/, липосукция на 2 до 4 зони/, опция за премахване на бръчки около очите, изправяне и корекция на гърди. Цената на златната карта е 1699 евро.

„Medical Parк” е здравен център на световно ниво, в който работят професионалисти от най-различни области. Това е най- разпространената и достъпна болнична група в южната ни съседка. Веригата има отворени 27 болници в различни градове, в които работят над 1300 лекари и 10 800 служители. Центърът работи и в Германия, Холадия, Румъния, Сърбия и други европейски страни.

„Medical Parк” е основан през 1995 година с амбицията да бъде осигурена качествена здрава услуга за всички слоеве на обществото.  През тези години общият брой на преминалите стационарни пациенти е над 7 милиона.

Освен с пластична хирургия клиниката извършва трансплантации и има изключително добре развит кардиологичен център.  Само за една година в клиниките на „Medical Park” се извършват повече от 600 трансплантации на костен мозък. Клиниките по трансплантации работят по международни стандарти и си сътрудничат с международни банки за костен мозък.  

Клиниката предлага и първокласно гама нож лечение като разполага и с интероперативен ЯМР, който се използва при операции на мозъка и гръбначния стълб. Уреда позволява на хирурзите да проследят прогреса при премахване на тумор.

„Medical Park” е 10-и в света сред най-успешните центрове за хирургия при болестта на Паркинсон, като се прилага невростимулатор. Центърът може да се похвали и с отлични резултати в онкологията.  „Medical Park” е първата частна онкологична болница в Турция.  Клиниката има и успех в инвитро оплождането.

Информация за това как може да се сдобиете с картата може да получите на  телефон 070010248 от 10 до 19 часа.