Звездните гости в W Club нямат край! И тази седмица на сцената на хитовия клуб ще се качат изпълнители със световна слава. Остават броени дни до юни и е време да загреем за летните партита. Купонът ще бъде открит още тази седмица с хитовете на талантливата певица Михаела Филева, ще продължи в четвъртък с латино звездата – Алфредо Торес, а в петък живакът ще скочи на макс, тъй като под тепетата пристигат Jimmy Dub и Andeeno Damassy.

Михаела Филева ще бъде гост тази вечер в поредицата черни партита „Back 2 Black” в клуба. Младата изпълнителка изгря на музикалната сцена у нас още от предаването „Хит минус едно”, а след това покори публиката в музикалното реалити  X Factor, a по-късно стана и жури в „България търси талант”.

Първият й сингъл е песента „Когато ти трябвам“ заедно с популярния рапър Били Хлапето. Специално за посетителите на W Club тя ще изпълни хитовете – „Танцувам само за теб”, „Филм за двама” и „Опасно близки”. Зад пулта на партито ще бъде самият T-WET.

Пловдивчани ще открият юнските партита с латино ритми и горещия кубински танцьор Алфредо Торес. Той ще бъде специален гост в клуба на Деня на детето – 1 юни. На сцената ще бъдат още дамите от ballet Versus, а зад пулта ще е DJ Seven.

Кулминацията на седмицата е и пристигането на хитовите изпълнители - Jimmy Dub и Andeeno Damassy, които ще се качат на сцената на W Club в петък вечер! Двамата изпълниха тоталния хит - "Ese amor" и ще ви припомнят летните емоции!  Все пак лятото дойде, нали? Басейнът в клуба вече е открит и чака първите ентусиасти, които да опитат вкуса на нощните къпания!

Ето и снимки от участието на сензацията Гери-Никол! Препълнен клуб, парти до сутринта и много емоции…