Най-горещото парти под тепетата тази седмица ще бъде в латино ритъм! В четвъртък вечер W Garden дава старт на тематични латино реге-тон партита, а специален гост ще бъде танцьорът Алфредо Торес. Талантливият кубинец нашумя в България не само с уникалните си танци, но и с таланта си на шоумен.

Алфредо не остава незабелязан където и да отиде и винаги успява да прикове вниманието към себе си! Освен с горещите ритми и разкрепостени танци тази седмица пловдивчани ще бъдат изненадани и от изцяло нов интериор на клуба. W Garden заблестява за летния сезон с уникален дизайн и иновативни модни решения. Басейнът в заведението също е открит и очаква първите ентусиасти, които да пробват емоцията на нощното къпане!

Тази вечер пък под тепетата пристигат едни от най-нашумелите рап изпълнители Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар, те ще бъдат гости на тематичните вечери „Back 2 Black” в W Garden!

Когато говорим за съвременна рап музика у нас, на първо място веднага излиза „СкандаУ”. Групата е създадена още през 2010 година. Йонислав и Лъчезар дълги години са се занимавали с футбол, но решават да преустановят спортните си кариери и да се насочат към музиката. Записват първата си песен „Хляб и сол” и тя бързо се превръща в хит. Следва участието им в музикалното риалити „България търси талант 2”, където пробиват с песните „Тв и радио” и „Все тая”. Бързо се превръщат във всенародни любимци и достигат чак до полуфинал.

Партито в петък вечер също ще бъде култово и незабравимо! Гост в W Garden ще бъде диджей Сава, който идва заедно с MC SO! Той започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове. Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки.

Изпълнителят е работил и с изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Dj Sava няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.

Ето и снимки от новата визия на клуба: