Трескава подготовка кипи в W Garden заради предстоящото откриване на летния сезон! Заведението напълно се преобразява и променя облика си с нов иновативен интериор, който ще подсили летните емоции и преживявания на пловдивчани. Ремонтът е към своя край и клубът ще отвори врати утре вечер с грандиозно парти с диджей Таркан.

Организаторите подготвят много нови изненади, като една от тях е кубинският танцьор Алфредо Торес, който ще бъде гост W Garden всеки четвъртък. Горещите латино-регетон партита започват на 18 май… а дансингът е свободен за всеки, който желае да се развихри в южните ритми.

Преди това обаче старт на летния сезон ще даде диджей №1 в Турция – Таркан!

Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата. Преди около месец диджей Таркан буквално взриви сцената на W Garden! Клубът се препълни от феновете му, а партито продължи до малките часове на нощта.

Изпълнителят е и носител на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. 

В партито през изминалия петък пък в W Garden зазвуча и хитът, които е в топ 3 на много европейски класации – „Istanbul”, тъй като зад пулта застана Volcan Uca! Ето и снимки от разбиващото парти: