Поредното ни златно момиче от художествена гимнастика Невяна Владинова в най-скоро време ще вдига сватба, твърдят столични медии. Невяна участва на олимипаските игри в Рио, а през настоящия сезон направи истински фурор с трите си златни медала от Световната купа в София през изминалия уикенд. 23-годишната плевенчанка се сгоди още през миналата година за гаджето си Веселин Манолов – точно след игрите в бразилския мегаполис.

Двамата от доста време живеят заедно, а любовта им пламва на стадион "Герена", където Владинова израства в залата по художествена гимнастика под зоркия поглед на легендарната треньорка Нешка Робева и нейната лична наставничка Бранимира Маркова. В непосредствена близост тренирал и Веско, който е част от популярната брейк група "Енерджи Крю". Талантът на танцьора не остава незабелязан за Нешка Робева, която го кани в своите шоу спектакли "Споменът", "Готови ли сте", "Купона" и "Мистерията Еньовден". Гаджето на Владинова е бил част от балетните формации за концертите на Дженифър Лопес и Снуп Дог, а през 2012-а участва в "България търси таланти". Много сме щастливи, признава в свое интервю за сайта cultinterview Владинова. Запознахме се в залата, където Веско тренира брейк. Иначе работи като счетоводител, допълва грацията.

Манолов е луд запалянко на Левски и редовно ходи по мачове. Той беше и сред феновете в зала "Арена Армеец", когато Невяна Владинова обра титлите миналата неделя и беше обявена за Кралица на Световната купа в специална анкета между акредитирните представители на медиите. Допитването беше организирано от федерацията по гимнастика и от Асоциацията на спортните журналисти. Самата Невяна е изключително скромна и дори се притеснява от постоянните комплименти, които получава за красивата си външност. Малко известен факт е, че тя никога не пропуска да уважи коледното тържество на клуба, от който е тръгнала за голямата гимнастика.