Много изненади и летни емоции очакват пловдивчани в любимия на всички клуб W Club. В неделя заведението ще затвори врати, а пет дена по късно ще посрещне гостите си с нова уникална визия. За финал на сезона от клуба са приготвили взривяващо парти.

Серията на купона ще започне тази вечер с хитовия диджей Volcan Uca! Известният изпълнител ще сътвори истинска арабска приказка. Volcan Uca набра популярност с песента си, посветена на турската столица, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube.  

Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете на хауса. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас.

 

Новият сезон ще бъде открит в петък с взривяващо парти и много изненади. От клуба са подготвили впечатляващ интериор, който ще затвърди класата на заведението. Специално за партито ще дойде диджей №1 в Турция – Таркан! Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. 

 

Още една специална изненада са подготвили от W Club. От 18 май всеки четвъртък на гости ще бъде Алфредо Торес, който е подготвил горещи латино-регетон партита. Няма начин благодарение на кубинския танцьор, хореограф и преподавател по латино танци да не ви се прииска да разкършите снага!

Резултат с изображение за Алфредо Торес

През изминалата седмица пловдивчани препълниха W club, a партито продължи до сутринта! Ето и как клиентите се забавляваха в любимия им клуб.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.

Снимка на W club Plovdiv.