„Неонът е новото черно!” – възкликва Александър Филипов и с гордост представя най-новата си колекция от прически. Косите преливат в неоновите нюанси на лидера в продуктите за коса Alfaparf, Милано. Революционната серия е хитът на пазара месец преди началото на лятото. Седемте цвята за директно нанасяне са символът на революцията в косите. „Това лято ще бъде незабравимо и вълнуващо с цветове, които вдъхновяват!” – споделя Филипов и превръща косите във феерия от магнетизъм. #ATOMICYELLOW  #SHOCKINGGREEN  #SEXYMAGENTA и #ECCENTRICPINK оживяват в прическите на четирите модела, стилизирани от Александър Филипов. Ефирният грим, създаден  във фризьорското студио на Александър Флипов – AF Beauty Salon, подчертава яркия ефект на неоновите цветове.

Младежката визия е завършена със стайлинг, решен във вечния бунтарски деним, а сцената на клуб Elysium се превръща в цетен терен на вихрещи се неонови нюанси. Неоновата сесия е дело на „Фото Свят”. Фотосите са запечатали сексапилинте къдрици, озарени от ултравиолетова светлина, които талантливият  стилист сътворява с продуктите на Alfaparf, Милано.

Александър е сред най-известните български коафьори. Повече от 12 години се занимава с изкуството да прави косата красива. От 5 години талантливият фризьор е част от екипа на Christian of Roma Group и бранда Alfaparf, Milano, където освен, че упражнява обичаната професия е и преподавател. Специализирал е две години в Лондон и има многобройни участия на престижни семинари и обучения в България и чужбина. “Харесвам, когато карам клиентите да се чувстват красиви и специални. Демонстрират много искрени емоции и това много ме радва.” - споделя Сашо. От щастливите усмивки на клиентите си Филипов черпи вдъхновението си, за да създава нов тренд в индустрията на красотата.

За втора поредна година той дирижира и бекстейджа на престижния Sofia Fashion Week, където благодарение на Christian Of Roma, Филипов и неговия екип, подготвят ефирните прически с продуктите на Alfaparf, Milano.

„Истинското забавление започва, когато сияете на ултравиолетовата светлина в мрака!” – казва в заключение Филипов и с обезоражавща усмивка и се връща към призванието, на което е посветил живота си.