В края работната седмица пловдивчани ще се пренесат в Истанбул с хитовия диджей Volcan Uca! Известният изпълнител ще бъде специален гост в петък вечер в W Club и ще сътвори истинска арабска приказка. Volcan Uca набра популярност с песента си, посветена на турската столица, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube.  

Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете на хауса. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас. Специално за пловдивчани в W Club ще зазвучи и парчето „I Don't Want Too”, а танцьорите от балет „Versus” и „W Ladies” ще направят истинско шоу на сцената на клуба.

Следващата седмица гостите на W Club щ бъдат приятно изненадани и от диджей №1 в Турция – Таркан! Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Таркан печели и приз за „Най-добър чуждестранен диджей” в България, а освен миксирането на музика той е и успешен диджей. Той създава лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag. 

През изминалата седмица пловдивчани избухнаха в клуба с Криско! Той успя да препълни W club, a партито продължи до сутринта!