Родният политически елит изпрати подаръци и поздравления в резиденцията на Примата на българската естрада по повод рождения й ден на 24 април. Президентът Румен Радев, министърът на културата Рашко Младенов, новоизбраният председател на Народното събрание Димитър Главчев, кметът на София Йорданка Фандъкова и много други от хората с положение в държавата и верните почитатели на Лили не пропуснаха да зарадват с цветя празнуващата дама.

Многобройните доставки и прииждащи кошници с цветя превърнаха резиденцията на звездата на ул. "Оборище" в цветна градина. Един от подаръците, доставен от близък приятел на Лили, успя да се отличи от останалите пищни букети и да отклони вниманието от натрупалите се кошници, изпратени от най-влиятелните личности в държавата, пише HotArena. Примата деликатно се похвали с луксозната кутия, съдържаща уникална Черна роза.

Според легендата, от векове Черната роза е бленуван подарък за едни от най-великите хора по света и заради изключителната си рядкост се е превърнала в символ и засвидетелстване на отношение към най-специалните за нас хора. С тази орис за успех един от най-близките приятели на примата докосна сърцето й и си спечели видно място в прекрасния и дом. Черната роза в луксозна кутия издържа 6 месеца и ще напомня за показаното отношение далеч след като всички букети бъдат изнесени от дома на Лили Иванова.

Заредена с положителни емоции и поласкана от оказаното внимание, най-известната българска певица отбеляза празника си на стилно парти в столичен ресторант. На вечерята присъстваха само отбрани гости от най-близкото обкръжение на звездната рожденичка. Какво се случи на изисканото парти остана зад затворените врати на луксозния ресторант, но всички почитатели на примата ще могат да се насладят на медения и глас съвсем скоро на планирания открит концерт в шикозен ресторант в Панчарево.