Днес отваря врати нов луксозен салон за красота в Пловдив. Студио „Аиша”, което се намира на бул. „Марица” 69 под Пешеходния мост, притежава диамантена категория от каталога на италианската козметична фирма „Аlfaparf” и е създадено в партньорство с „Christian of Roma”. Разполага с три фризьорски стола и предлага маникюр, педикюр и козметика. Козметиката пък включва епилация и кислородни терапии, извършени с машини от последно поколение, съобщава PlovdivTime.bg

„Аиша” ще работи изцяло с козметика на „Аlfaparf”. Качествените продукти на италианската марка обхваща цялата гама, необходима за процедурите - от миенето на коса до кристалите за изсушаване и боите за коса. Клиентите ще могат да си закупят и козметични продукти, с които у дома да продължат процедурите и да постигнат по-дълготраен ефект.

„Намерих салона съвсем случайно. Разхождах кучето си край реката и то ме заведе там. Хареса ми мястото и вложих доста усилия, за да създам красив, уютен и позитивен салон”, казва собственичката Айша Кокалова. Всеки детайл от интериора е направен по нейна поръчка и с дизайнерски проект. Тя подбира и стилистите по изключително деликатен начин, така че да работят с настроение.

Известно е, че когато една дама се смени прическата и се гримира, започва да мисли по съвсем различен начин. „Животът на всеки човек е хиперактивен и той търси място, където да се чувства добре и да не се натоварва. Цветовете и мебелите в салона за красота са съчетани така, че да създават уют и спокойствие.

Ако една дама е имала напрегнат ден, при нас тя ще може да се разтовари. По принцип жените имат повече хормони от мъжете и получават понякога хормонален дисбаланс. Ние се опитваме да им действаме психически благотворно. Да бъдем нещо като лечебница за женското съзнание”, обяснява Айша.

Диамантен салон е вдъхновен от лукса, който символизират продуктите на Alfaparf Milano. Във всички тях се съдържа екстракт от ленено семе, който придава блясък, асоцииран с блясъка на диамантите.