Николета Лозанова ще стане модел на прически във Варна. Красивата манекенка ще бъде за втори път специален гост на семинара "Тайните на Galleria", който ще се проведе на 30 април във Варна. Предишният семинар се проведе в края на месец март в Пловдив. Водещата на „Папараци” ще бъде преобразена не от кой да е, а от известния  коафьор – Венелин Кондаков. Николета ще заблести с прическа с огромни романтични вълни.

Към семинара на Galleria hair, който ще се проведе във варненския Swiss hotel, има голям интерес. Стилистите ще работят с продуктите на „Sexy Hair” и „Аlfaparf”, които в момента са водещи марки на пазара, съобщиха от козметична компания Christian of Roma.

„Ще покажем повече неща, които ще са максимално полезни в работата на фризьорите и ще са приложими в ежедневието. Има голям интерес към събитието, за което сме много благодарни”, споделят организаторите.

На семинара ще бъде демонстриран и "балеяж" с преливащи кичури. Този ефект е най-желаният през последните години, защото стои стилно, обемно и няма нужда всеки месец да се боядисват корените. Важното в случая е цветовете добре да се прелят.

Ще бъде демонстрирана още прическа "тип афро-къдрици", както и небрежен кок, който е подходящ за прическа за предстоящите балове. Цената на семинара е 150 лева.

Ето снимки от последния семинар в Пловдив: