Щедра игра с много печалби и гарантирано забавление очакват пловдивчани на официалното откриване на новия щанд на Национална лотария в Марково Тепе Мол. Тези, които дадат шанс на късмета си на 30 април от 12.00 часа, могат да се сдобият със страхотна печалба по случай откриването.

Във вълнуващата игра може да се включите още сега. Всички, закупили продукти от щанда на стойност 5 лева, участват в надпреварата за 4 страхотни 40-инчови телевизора, 4 лаптопа, 4 таблета и 4 смартфона. Участниците могат да си спечелят и уникални тениски с лика на легендарния Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки и лотарийни билети на Национална лотария.

Захари Бахаров и Рая Пакова ще изтеглят големите късметлии, които ще завъртят щедрото колело на Национална лотария и ще си тръгнат доволни с някоя от страхотните печалби.

Всички, които не бъдат изтеглени, автоматично ще се включат в жребия за стилен Citroen C-Elysee и четири парични печалби на обща стойност 10 000 лева. Жребият ще се тегли на 11 юли 2017 г., когато бъдат открити всички нови щандове на лотарията.

Не пропускайте да откриете късмета на новия щанд на Национална лотария в Марково Тепе Мол! Щандът е разположен на партерния етаж срещу централния вход на търговския център.