Само след месец те вече няма да са ученици. Чиновете ще бъдат заменени от студентски банки или работни места. Ентусиазмът им - типично младежки, ще стане по-сдържан. Самите те ще бъдат по-зрели. Но сега те са просто дванадесетокласници, които с нетърпение чакат момента, когато ще започнат да броят от 12 до 0. Заветния абитуриентски бал!

Марково Тепе Мол реши да сподели радостта от завършването с бъдещите зрелостници. От търговския център искат да дадат воля на мечтите на младите хора и да подарят на един от тях красиво преживяване.

Затова всички абитуриенти да се чувстват предизвикани и да се включат в кампанията на мола под надслов "Бъди различен!“. В какво се състои предизвикателството?

Запишете кратко клипче и го изпратете до 9 май включително на e-mail: irina@newartpoint.eu На 10 май всички клипове ще бъдат качени на Фейсбук страницата на Марково Тепе Мол. Победителят ще бъде избран по броя на гласувалите, като гласуването ще приключи на 15 май в 10:00 часа.

А наградният фонд въобще не е за изпускане: фотосесия и лимузина за деня на бала.

Какво трябва да съдържа клипчето ли? Всичко, което ви прави индивидуалност. А въпросите, на които да отговорите в клипа, са:

1. Представи се – име, години, училище;

2. Какви са твоите планове след като завършиш училище?

3. За какво мечтаеш?

4. Какъв е абитуриентският бал на твоите мечти?

5. С какво випуск 2017 година е по-различен от останалите?

Това е. Имате точно две седмици, за да се опитате да бъдете различни. И да направите празника си още по-красив. Опитайте! Марково Тепе Мол очаква вашите клипчета.