Пловдивчани ще  танцуват тази вечер като Куката! Причината е участието на хитовия изпълнител Honn Kong в тематичното черно парти на W Club – “Back to Black”! Рап изпълнителят се превърна в истинска сензация с песента си посветена на героя от сериала „Под прикритие” -  Куката. Наред с популярната песен на сцената на W Club Honn Kong ще изпълни и песните си „Моят бас”, „Обща култура”, както и „БГ мутра”! Предстои вечер наситена с много танци, черна музика и уникално шоу.

В петък вечер в W Club ще има специална изненада за посетителите си – в Пловдив пристига най-обичаният рап изпълнител и продуцент Криско.  Габровският рапър не спира да изненадва почитателите си с хитове. Последната му песен „Лош или добър” оглави всички музикални класации, като  звучи и във всички дискотеки в страната.

Освен с таланта си да римува, Криско изненадва и с успешните си имитации и актьорски въплъщения.  Той се справи отлично в шоуто „Като две капки вода” и се преобрази многократно в различни образи. Певецът се е доказал и като добър текстописец, а в последно време се справя и отлично като продуцент. Той е ментор на нашумялата сред тийнейджърите певица – Дара. Няма спор, че в петък вечер ще стане много горещо в W Club.

Ето и малко снимки от участието на  Dj Sava & Jimmy Dub & Flyers Mc в W Club в петък вечер.