Kинозвездата Никълъс Кейдж отскоро е у нас за снимките на най-новия си филм - "Код: 211". Това, което малко от вас знаят обаче е, че с него пристигнаха и двама от най-популярните влогъри в света - Аманда Сърни и Виталий Здоровецки. Известни са с това, че правят забавни видеа, показващи ежедневието им. Тя има 25 милиона последователи в социалните мрежи, а той  - 16 милиона, предаде Нова.  

От зайче на "Плейбой" до една от най-популярните звезди в мрежата. Независимо дали се полива с гуакамоле или дава уроци как правилно се яде банан Аманда Сърни е гледана, следена и коментирана от цяла армия фенове.

Емигриралият от Русия в Щатите комик Виталий Здоровецки е известен като провокатор с особено чувство за хумор. Заради шегите си с околните често попада в ареста. Като случая, в който грабва бензинова резачка и подгонва с нея случайни хора в подземен паркинг.

Още с пристигането си у нас влогърите побързаха да информират родните фенове, че са тук. Той пусна снимка, на която позира пред храма "Александър Невски", а тя си направи фотосесия в снега.

За да видят на живо Аманда и Виталий почитателите им буквално окупираха столичен клуб.

Полицейският трилър "Код: 211" се очаква да излезе в края на годината. Две-трети от снимките му ще са на наша територия. Самият Никълъс Кейдж наскоро посети бензиностанция в столичния квартал "Дружба", но успя да се скрие от камерата ни в атомобил с тъмни стъкла.