Благотворителната кампания на Мол Марково тепе за дарения на рокли на абитуриентки в нужда, продължила две седмици, приключи. Бивши  абитуриенти от Пловдив дариха своите вечерна рокля или костюм на момичета и момчета, чийто бал предстои. Към 12-те момичета и 5-те момчета, които дариха балните си рокли и костюми за благотворителната инициатива „Сподели спомен”, само за няколко дни се присъединиха още 15 дарители. 

Първите, включили се в акцията, са приятелките на Петя Кръстева, хостеса в "Комо" -  Елисавета Казакова, Илияна, Фахрие, Нури, Бети и Добромир Йовчев. В представянето на инициативата се включиха Надя Петрова, Мила Видева, Никол Ангелова, Боряна Колева, Елена Георгиева и известната фризьорка Анна Кирова. Анна също така предлага безплатни прически и грим на нуждаещите се абитуриенти, които ще дойдат да вземат своята официална дреха от Мол Марково тепе. Нейният фризьорски салон „Алюр“ се намира на бул. „Марица“ 95.

Към тях се присъединиха Лилия Думбаланова, завършила СУ "В. Левски" през 2013 г., Салиха Юсуф от Асеновград, Стамен Атанасов от СОУ "Патриарх Евтимий", София Моралиева-Ганчева, завършила СОУ "Св. Климент Охридски" през 2007 г., Лиляна Милева, завършила ПХГ "Св. св. Кирил и Методий", Цветелина Чакърова, учила в СОУ "Н. Вапцаров" (на снимката), Диана Карабатанова, завършила СОУ "П. Хилендарски", Шенай Мехмедоли от НТГ, Нели Караиванова, Ирена Рачева и още, и още, които пожелаха да останат анонимни. 

Благодарим ви!

Благодарение на вас зрелостниците, които са с по-малки възможности, ще получат своята „Вълшебна нощ”. Подарените тоалети ще продължават да бъдат експонирани в Мол Марково тепе, където могат да бъдат разгледани от всички, които желаят. Вече има повече от 30 уникални рокли и костюми, които могат да направят всяко момиче и момче щастливо в нощта на бала. От днес преустановяваме приемането на тоалети. 

Сега е ред на тези, които ще облекат прекрасните вечерни тоалети и ще се превърнат в принцесите на бала. Познавате ли момичета и момчета, които тази година ще бъдат абитуриенти и имат нужда от "вълшебна пръчица"? Помогнете ни да ги открием! Нека да сбъднем мечтите на млади хора в нужда! Нашите феи вече извършиха вълшебството си - да намерим Пепеляшките!

Бъдещите абитуриенти, които са си харесали някой от тоалетите в мола, могат да звъннат на Ирена на тел. 088 285 3087 - тя ще им предостави пробна, където да се "видят" като принцеси.

В дарителската кампания се включват и мъже, които ще осигурят безплатен превоз за бала и не желаят техните имена да се споменават.  

Те бяха първите...