Масови поръчки на фрапета, над 80 вида коктейли и много шейкове – това са част от спомените на барманите от първия коктейл бар в града от далечната 1994 година.  През тази знакова година отваря врати заведението „Олимп” на Главната улица в Пловдив.  Това е първият по рода си коктейл бар и най-модерното заведение под тепетата през тези години.  Планът за вечерта на всеки уважаващ се гъзар тогава винаги е бил ясен – първо по коктейл в „Олимп”, а после на дискотека в „Рондо”.

„Хората бяха по-истински и по-отворени един към друг, въпреки мутренските години”, разказва един от барманите в коктейл бара – Катя Данаилова.

Тя с носталгия си спомня и първия път, в който е влязла в заведението.

„Имаше цяла стена, пълна с алкохол – над 120 вида. За първи път виждах толкова голям асортимент.  До този момент в Пловдив нямаше фрешове, шейкове, а на смяна правихме повече от 300  фрапета. Коктейлите бяха хит – безалкохолни и алкохолни”, споделя Катя.

23 години по-късно персонала от емблематичното заведение ще си припомнят златните години в клуб КОМО в събота вечер.  Музиката ще допълни усмивките от старите ленти –  в клуба ще зазвучат различни латино парчета и хитове от 90-те.

Специално за вечерта в клуба ще се правят и най- поръчваните коктейли от 1994 година – “Long island”  и „Sex on the beach” и то на промоциална цена.

В петък вечер посетителите на КОМО ще подгреят с хип-хоп хитове от 90-те години и диджей DidoOne, а в събота е вечерта посветена на първия коктейл бар в града!